Det siger andre om deres oplevelser i terapien

Hej Søren.

Da vi kom til dig, havde vi svært ved at tale sammen, uden at ende i konflikt. Og det var et stort skridt, at tage kontakt til dig.

Det er et skridt vi ikke har fortrudt. Det er nu et år siden vi var hos dig sidst, og vi kan stadig være uenige om mange ting, men vi bruger det vi har lært af dig og kan være der for hinanden når det er svært, i stedet for bare at smide noget i hovedet på hinanden.

Vi anbefaler dig varmt til andre vi kender der har parproblemer.

Mange tak fordi du var med til at redde vores forhold.

Stine og Michael par i 30'erne

"Hej Søren.

Jeg vil bare fortælle, at Jakob og jeg er blevet forlovet. Men du kendte vist til planerne ;-) Jakob friede til mig i London, og vi skal giftes til efteråret, så det bliver spændende! Som sagt går det rigtig godt. Jakob har fundet glæde ved have og træarbejde, og dette har gjort ham meget gladere. Jeg har det rigtig godt, er rigtig glad for mit studie og mit nye arbejde, så der er ingen skænderier og kun et par diskussioner engang imellem. Vi er blevet gode til at kommunikere på en måde, hvor vi begge føler os hørt og respekteret, hvilket virkelig har gjort alt andet nemmere. Vi vil gerne begge sige tak for den tid, du har brugt på os, og hvis vi får brug for at snakke igen, bliver det helt sikkert dig vi ringer til! Så tak for alt ;-) Med venlig hilsen Tine"

Jakob og Tine Par sidst i 20’erne

Hej Søren

Jeg har bare lyst til at fortælle dig at det går rigtig godt. Jeg har nu fast arbejde, har fundet en kæreste og er stadig clean. Tak fordi du dukkede op i mit liv, du har været med til at give mig et helt nyt liv.

Kærlig hilsen Betinna 32 år

Jeg vil gerne anbefale Søren, han er én af de mest imødekommende mennesker jeg har mødt. Da jeg startede i terapi hos Søren, havde jeg været i terapi hos flere forskellige fra jeg var ung teenager. Det var først hos Søren at jeg oplevede at blive set og taget alvorligt. Han har hjulpet mig til at kunne håndtere mit liv som voksen.

Mette 26 år

Kære Søren

Jeg skriver til dig fordi jeg har brug for din hjælp igen. Du hjalp mig i sommeren 2007 med at tage livet tilbage og det er jeg dig evigt taknemmelig for! Det var et vendepunkt i mit liv, måske det største...

Jeg ved ikke om du har gemt mine papirer, men jeg havde en masse problemer ift. især min mor, som har det meget svært med sig selv. Det har jeg altid taget skylden og ansvaret for og jeg ved nu at hun nok primært benytter forsvarsmekanismerne splitting og projektiv identifikation. Jeg kom fri, takket være mit forløb hos dig. Tak for det.

Katrine 29 år

"Hej Søren.

Da jeg først kom til dig, var jeg bare en stump af mig selv. Jeg havde svært ved at eksistere, og jeg havde haft dårlige erfaringer med terapi. Efter 2 år i dit regi så var jeg dog klædt godt på igen til, at tage fat og begynde at gøre noget ved min tilværelse.

Det går ganske godt og jeg er i udvikling i stedet for stilstand. Tak for din tid, delen af viden, dit behagelige, imødekommende, rolige og konkrete væsen.

Kærlig hilsen Valentin 26 år

Kære Søren

Jeg gik i terapi hos dig for ca. 3år siden. Jeg skriver fordi jeg er dybt taknemmelig for den behandling jeg fik, da jeg mener at du hjalp mig udover hvad, som var forventet af dig. Jeg har et godt liv i dag, med fornyet livsglæde, som jeg dengang troede var en umulighed at opnå.

Jeg har efterfølgende kunnet gøre mit studie færdigt, og har i dag et ønskejob.

Alt dette havde jeg ikke kunnet opnå uden den forståelse, empati og guidance som jeg fik af dig. Vid at du står højt på listen over personer jeg hjertens gerne vil gå utrolig langt for.

Jonas 29 år