Parterapi

Parforholdet er for de fleste af os en ret dejlig, men svær udfordring, som også kan give os vanskeligheder med vores partner, der enten ikke forstår os, ikke respekterer os, ikke gør som vi ønsker eller forventer - eller en partner som er en helt anden end den vi forelskede os i osv. Problemer i parforholdet kender vi alle: skænderierne, uoverensstemmelserne, magtkampene.

Angsten for at miste kærligheden, længslen efter nærheden. Skal vi blive sammen, skal vi skilles, hvad med børnene, hvad med vennerne, hvad med økonomien, hvad med mig selv?

Der er en vej ud af problemerne. I kan lære at håndtere konflikterne, så I kommer tættere på hinanden og lærer hinandens følelsesmæssige sprog. Bestil en tid i dag så I kan finde nærheden igen.

Har I brug for hjælp til at løse de problemer der er i jeres parforhold, så bestil en tid nu.

Det kan også være at I står med problemerne omkring en sammenbragt familie. Og har brug for hjælp til at finde de gode løsninger

I kan bestille en uforpligtende forsamtale med det samme, så vi i fællesskab kan finde ud af hvad I kan gøre.

Her er hvad et af parrene skrev:

"Hej Søren. Jeg vil bare fortælle, at Jakob og jeg er blevet forlovet. Men du kendte vist til planerne ;-) Jakob friede til mig i London, og vi skal giftes til efteråret, så det bliver spændende!

Som sagt går det rigtig godt. Jakob har fundet glæde ved have og træarbejde, og dette har gjort ham meget gladere

Jeg har det rigtig godt, er rigtig glad for mit studie og mit nye arbejde, så der er ingen skænderier og kun et par diskussioner engang imellem.

Vi er blevet gode til at kommunikere på en måde, hvor vi begge føler os hørt og respekteret, hvilket virkelig har gjort alt andet nemmere.

Vi vil gerne begge sige tak for den tid, du har brugt på os, og hvis vi får brug for at snakke igen, bliver det helt sikkert dig vi ringer til! Så tak for alt ;-) Med venlig hilsen Tine"

Teksten er gengivet med parrets tilladelse

Skriv og aftal en tid på Mail@cffe.dk