Familieterapi

Familieterapi kan tage udgangspunkt i mange ting. Det kan være de mange konflikter, der gør at vi bliver opmærksomme på, at der er noget vi gerne ville have var anderledes. Men det er svært at finde den rigtige løsning. Ofte ser vi opførslen vi ikke kan lide, men overser råbet om hjælp der ligger bagved

I familieterapien arbejder I sammen med mig med at få hver enkelt i familien til at forstå sig selv og nærme sig hinanden. Familieterapi kan både ske i familier med store børn og i familier hvor børnene er blevet voksne og flyttet hjemmefra, men hvor konflikterne er fulgt med.

Gennem erkendelsesprocesser arbejder vi med at finde nye ressourcer. I terapiforløbet får I som familie hjælp til at få overblik over situationen, skabe nye ressourcer og rette fokus mod nye muligheder. Min opgave som terpauet bliver som en mediator, der kan være med til at oversætte de svære budskaber, der ofte går tabt i kampens hede. Jeg vil forsøge at gøre plads til, at alle i familien bliver set og hørt.

Den sammenbragte familie

Når vi bringer 2 familier sammen opstår der nye problematikker. Der er 2 forskellige sæt regler og 2 forskellige kulture der skal passe sammen.

Hvem skal/må opdrage på hvem og hvad kan vi forvente af hinanden i forhold til dine og mine børn?

Hvad skal jeg føle overfor min partners børn? Bliver jeg en ny forælder eller kan jeg være en ven?

Det er ikke altid det nemmeste i verden, men der er hjælp at hente.

Der er en vej igennem

Har I brug for hjælp til at løse de problemer der er i jeres parforhold, så bestil en tid nu.

Det kan også være at I står med problemerne omkring en sammenbragt familie. Og har brug for hjælp til at finde de gode løsninger i jeres familie.

I kan bestille en uforpligtende forsamtale med det samme, så vi i fællesskab kan finde ud af hvad I kan gøre.

Professionel familieterapeut i København

Jeg har mange års erfaring med familieterapi i København, og jeg har gennem årene hjulpet mange familier med at løse deres problemer. Vil I høre mere om, hvordan jeg som familieterapeut i København kan hjælpe jeres familie?

Ring til 20 73 52 53 og hør nærmere om, hvad jeg tilbyder inden for familieterapi i København. Jeg står klar til at hjælpe jer med at løse jeres problemer og finde fællesskabet i familien igen.

Skriv og aftal en tid på Mail@cffe.dk