Forældrecoaching

Mange forældre kæmper med med rollen som forældre. Som nybagte forældre har vi ingen øvelse og ingen erfaring i den mest ansvarsfulde rolle vi nogensinde får tildelt. Forældrecoaching tager udgangspunkt i jeres stærke og svage sider.

I forældrecoaching arbejder I sammen med mig, med udvikle jeres evner som forældre, og med at forstå jer selv og hinanden endnu bedre. Forældrecoaching er med til at klæde jer på til en af livets store opgaver. Forældrecoaching fungerer både i familier med store og små børn.

Gennem erkendelsesprocesser arbejder vi med at finde nye ressourcer. I coachingforløbet får I som forældre hjælp til at få overblik over situationen, skabe nye ressourcer og rette fokus mod nye muligheder.

Den sammenbragte familie

Når vi bringer 2 familier sammen opstår der nye problematikker. Der er 2 forskellige sæt regler og 2 forskellige kulture der skal passe sammen.

Hvem skal/må opdrage på hvem og hvad kan vi forvente af hinanden i forhold til dine og mine børn?

Hvad skal jeg føle overfor min partners børn? Bliver jeg en ny forælder eller kan jeg være en ven?

Det er ikke altid det nemmeste i verden, men der er hjælp at hente.

Der er en vej igennem

Har I brug for hjælp til at løse de opgaver og problemer I løber ind i som forældre, så bestil en tid nu.

Det kan også være at I står med problemerne omkring en sammenbragt familie. Og har brug for hjælp til at finde de gode løsninger i jeres familie.

I kan bestille en uforpligtende forsamtale med det samme, så vi i fællesskab kan finde ud af hvad I kan gøre.

Professionel familiecoach i København

Jeg har mange års erfaring med familiecoaching i København, og jeg har gennem årene hjulpet mange familier med at løse deres problemer. Vil I høre mere om, hvordan jeg som familiecoach i København kan hjælpe jeres familie?

Ring til 20 73 52 53 og hør nærmere om, hvad jeg tilbyder inden for familiecoach i København. Jeg står klar til at hjælpe jer med at løse jeres problemer og finde forældreskabet frem.

Skriv og aftal en tid på Mail@cffe.dk